Menu

Wat een fantastisch weerzien met mijn oud klas en school genoten! Oprechte belangstelling voor elkaars wel en wee en weer eens heerlijk gelachen en "' vergeten herinneringen"" opgehaald. Onze levensreizen besproken en zelfs een diepe oude liefdes vlam weer ontmoet. ALS IK TOEN HAD GEWETEN WAT IK NU WEET, JA DAN!?....................

Edmee Schepens
op 31-05-2024

Om te beginnen: mijn complimenten voor de organisatie. Van de groep oud-leerlingen met als examenjaar 1960 - 1975 waren helaas maar drie belangstellenden. Hoe bereik je deze categorie ?

Naam: Co Lieverse
op 12-10-2023

Zeer oud, gewoon oud, gewoon jong, zeer jong in een ideale combinatie van eindeloos geroezemoes. Fijne avond. Hulde. Kees van Erp

Kees van Erp
op 12-10-2023

Had graag de heren Tielemans ( ned ) en Schutte ( wisk ) tegengekomen. Goed georganiseerd, maar idd hoe krijg je de oudjes rustig bijelkaar.

Kees van der Weijden
op 12-10-2023

Het was erg gezellig en leuk om iedereen weer eens te spreken!

Swen Verdel
op 11-10-2023

Ik heb genoten van de avond, fijn weer een aantal oud klasgenoten gesproken te hebben. Tip voor de volgende keer: Nu waren de rijen om binnen te komen ingedeeld op alfabetische volgorde. Leuker is het om dit op afstudeerjaar te doen. Kan je in de rij alvast bijpraten en beter kijken of er bekenden zijn.

Wim
op 10-10-2023

Het was een topavond. Verrassend veel oude bekenden gesproken. Klopt het dat van de Dominicus Savio Mavo geen leerlingen leerlingkaarten aanwezig waren? Mijne was in 1976. Wat nog een idee misschien was om een lijst met leerlingen namen van het afstudeerjaar in het lokaal te hangen? Wij konden niet op veel namen meer komen. Ook heb ik helaas geen oud leraren gezien en gesproken. Maar erg genoten van de sfeer en gezelligheid. Dank voor de overigens gesmeerde organisatie!

Yvonne van der Linden
op 10-10-2023

Het was een topavond! Bedankt voor de uitstekende organisatie. Ik heb heel veel mensen gesproken, maar jammer genoeg bleef ik iets te veel op de bovenste verdieping hangen, zodat ik ook een heleboel oud-leerlingen niet gesproken heb. Aan het eind van de avond had ik pijn aan mijn kont vanwege al die veren.

huug tielemans
op 10-10-2023

Tot mijn spijt was er niemand van mijn examenjaar 1973 HAVO. Maar wel dhr Rosdorff geschiedenis docent die mij nog herkende en vroeg of ik nog geschiedenis had gestudeerd, Ja nieuwe lerarenopleiding, geschiedenis 2de graads en aardrijkkunde 3de graards en effectief 6 jaar geschiedenis gegeven, 19 jaar aardrijkunde ne 17 jaar toerisme en toeristische geografie op het MBO ROC Midden Nederland. Sinds 1 augustus 2020 na 42 jaar met pensioen. Geef nu NT2 onderwijs o.a. aan Oekraïense vrouwen en les op het schooltje van het AZC in Petten, Het was een goed geslaagde bijeenkomst.

Harry Piket
op 10-10-2023

Dankjewel organisatie! Leuk hernieuwd kennismakingsgesprek met oud-medeleerlingen gehad en oud-docenten. Het voelde goed om herinneringen te delen. Tot volgende keer👋🏻

Anneke Koster
op 05-10-2023

Wat fijn om alle reacties te lezen! Wij kijken ook met een heel goed gevoel terug op deze avond. Dank ook voor het meedenken! We nemen jullie tips mee voor de volgende reünie. Mochten jullie met een bepaalde groep al eerder iets willen organiseren, dan zijn wij altijd bereid om mee te denken hoe we dat als school kunnen ondersteunen. Omdat het e-mailadres van de reünie weer zal verdwijnen, kan er dan contact opgenomen worden met Ron vd Slot - slr@fioretti.nl .

reuniecommissie
op 02-10-2023

Het was inderdaad weer een geslaagd feest en een genoegen om oude kennissen weer tegen te komen. Dank voor de organisatie! Grote bewondering voor Kees van Erp die met zijn 98 jaar de échte begintijd op de Eerste Poellaan ook nog heeft meegemaakt, en ook Ben Koster die in de eerste klas vers van de universiteit Frans gaf samen met broer Wout. Wij waren met onze groep 'lichting 1967 HBS 1A' nog behoorlijk goed vertegenwoordigd. Het wordt natuurlijk moeilijker om de klasgenoten van meer dan 50 jaar geleden nog bij elkaar te krijgen. En inderdaad, de suggestie om voor de senioren 's middags reeds een voorprogramma te organiseren is geen overbodige luxe. Wij hebben dat zelf maar georganiseerd, mede met het oog op de reistijden na afloop. Optimistisch als we zijn kijken we al wel uit naar de volgende reünie!

Rob Caspers
op 02-10-2023

Blij dat ik geweest ben. De beginjaren waren erg dun vertegenwoordigd, jammer. In die categorie veelal zeventigers en een paar die de tachtig zijn gepasseerd. Ik functioneer als een soort coördinator voor "het pioniersklasje van het FC", op mijn lijstje heb ik allen die gestart zijn in 1956in de huishoudschool tegenover de St. Agathakerk en er in de jaren erna zijn bijgekomen tot 1961, toen we eindexamen deden en de wereld in gingen. Nog onder ons nog ruim dertig en overleden al twaalf. De organisatie heb ik als goed ervaren, dank daarvoor. Suggesties: Regel bij een volgende reünie een programma voor de ongetwijfeld in aantal afnemende 'oudjes', overdag. Een aantal woont op anderhalf tot twee uur reistijd afstand. OV naar Lisse en terug is matig. Voeg aan de zoek opties de keuze FC toe. Ik hoop over enige jaren op herhaling te kunnen komen. Ik poog het pioniersklasje te porren voor een 'onderonsje'. Vriendelijke groet, Aad Onderwater PS. Ik voegde Sr toe aan mijn naam omdat mijn zoon( *1968/eindexamen ath. 1986) ook aanwezig was. Dochter Hanneke (*1969/eindexamen Ath 1988) gaf vanuit Sneek, eveneens adp.

Aad (toen Adrie) Onderwater Sr
op 02-10-2023

Ik sluit me geheel aan bij voorgaande reacties: een heel gezellige avond en goed georganiseerd!

Bram van Weeren
op 01-10-2023

Het was een mooie en heel gezellige avond gister. Complimenten aan de voltallige organisatie, het team van docenten en aan alle leerlingen van de barcommissie.

Mariët Tielemans
op 01-10-2023

Dag Rob, Mark en Ron, en dag alle overige medewerkers, Dank voor de reünie. Praten en staan en praten en staan. Geen tijd voor een consumptie. Vaak een falend geheugen, en dan ineens weer veel herinneringen. Een vreugde om mee te maken dat er toch veel mensen zijn het leuk vinden om even met je te praten. Hartelijk dank, Piet

Piet Schutte
op 01-10-2023

De reünie was supertof. Leuk om zo even terug te gaan in de tijd. Een groot compliment voor de organisatie. Verrassend ook om de leerlingenkaart mee te krijgen. Iedereen bedankt.

Harry Koot
op 01-10-2023

Reünie was super! Echt top geregeld ook. Bedankt voor de organisatie!! 👍

Martin
op 01-10-2023

Ja, 't bloemetjescollege... Nooit echt van weggekomen, als ik al zou willen

Cor Langeveld
op 21-09-2023

De lijstjes 1988 & 1989 zijn nog best kort, ik hoop dat er in deze laatste weken nog een paar bij komen, net als een aantal leraren uit die tijd :-)

Cynthia
op 15-09-2023